Het aanspreekpunt en eerste opvang van onze club vind je hieronder.

Hier kan je in alle confidentialiteit terecht met jouw problemen, vragen of opmerkingen.

 

Glenn Van Impe

Aanspreekpunt Integriteit

glenn.vanimpe@gmail.com

 

Wat is een API?
Een onafhankelijk aanspreekpunt integriteit (API) is een laagdrempelig aanspreekpunt, een vertrouwenspersoon voor sporters, ouders, trainers of andere betrokkenen met een vraag, vermoeden of klacht rond mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Deze persoon draagt er mee zorg voor dat het beleid voldoende aandacht geeft aan preventie van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

Heb je te maken met ongewenst gedrag van anderen?
Voel je je mentaal of fysiek misbruikt?
Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
PRAAT ER OVER!

 

Federatie API van Volley Vlaanderen

Indien er problemen zijn waarvoor je moeilijk binnen onze club terecht kunt zijn er ook Frederatie-API's van Volley Vlaanderen.

Volley Vlaanderen kent verschillende API's bij wie je terecht kan met jouw problemen, vragen of opmerkingen.
Telefonisch zijn onze Federatie-API's beschikbaar via 02 257 16 12.

Kristof De Loose: Kristof is sinds 2018 een van onze API's (aanspreekpunt integriteit). Dat wil zeggen dat hij alle meldingen inzake grensoverschrijdend gedrag tot de bodem uitzoekt en dat in alle discretie en anonimiteit voor alle betrokken partijen. Je kan hem telefonisch bereiken via: +32 496 65 36 55

Hanne Claessens: Hanne is sinds 2021 aan de slag bij Volley Vlaanderen en zal samen met Kristof en Joeri het integriteitsbeleid van Volley Vlaanderen bewaken en uitvoeren. 

Joeri Van de Wiele: Ook Joeri staat garant voor de ondersteuning bij meldingen over integriteit of ethiek. Samen met Hanne en Kristof vormt hij het API-team van Volley Vlaanderen.