Om ledenadministratie, planning, website, opvolging, inschrijvingen en communicatie te stroomlijnen en vereenvoudigen heeft de club gekozen om twizzit te gebruiken. Deze tool laat ouders en speelsters toe om alle informatie omtrent club en ploeg te bekijken.

Zodat trainers hun trainingen en matchen goed kunnen voorbereiden vragen we aan ouders of speelsters om in twizzit hun aanwezigheden aan te duiden. We vragen om dit minstens voor de huidige en komende week in te geven. Het is mogelijk dat trainers vragen om dit reeds voor een langere periode te doen (zeker voor matchen), gelieve dan de indiduele afspraken van trainer te respecteren.

https://app.twizzit.com/

 

Hieronder enkele tips en tricks bij het gebruik van twizzit:

  • Download te app (via apple of android store) voor de meest optimale gebruikservaring
  • Soms kan het zijn dat u niet alle informatie ziet die u zou verwachten. Door de klikken op het gebruikers icoon links bovenaan kunt u wisselen van gebruikers. Op die manier kunt u als ouder naar de account van uw kind gaan of naar de account van een andere club die ook twizzit gebruiktt.
  • Om te zorgen dat u niet te veel mails krijgt is het aangeraden dat u de instellingen van de "meldingen" nagaat op zowel uw account en eventueel ook op deze van uw kind. Hiervoor klikt op rechts onderaan op het "hamburger" icoon en gaat u vervolgens naar "Instellingen & voorkeuren".

Indien er toch nog vragen of problemen zouden zijn met het gebruik van twizzit kan u ons via onderstaande formulier om ondersteuning vragen.